Hjem >>  Midland >>  Elektronikk >>  Gps og navigatorer tilbehør >>  Midland soft case for iphone5 gps og navigatorer tilbehør elektronikk
Midland soft case for iphone5 gps og navigatorer tilbehør elektronikk [Y8HIgygg-101]Midland soft case for iphone5 gps og navigatorer tilbehør elektronikk
Move your mouse over image or click to enlarge
Midland soft case for iphone5 gps og navigatorer tilbehør elektronikk
NOK383.19  NOK114.93Du får 70% avslag
  • Modell: Y8HIgygg-101
  • 1000 stk. på lager
  • Midland soft case for gps 3.5` og navigatorer tilbehør elektronikk
  • Midland soft case for iphone4 gps og navigatorer tilbehør elektronikk
  • Midland case mk hc iphone 6 plus gps og navigatorer tilbehør elektronikk
  • Midland soft case for iphone5 gps og navigatorer tilbehør elektronikk
  • Midland soft case for gps 6` og navigatorer tilbehør elektronikk
Midland soft case for iphone5 gps og navigatorer tilbehør elektronikk_checkout
midland soft case for iphone5 elektronikk gps og navigatorer tilbehør
fra i dag å fikse din smarttelefon eller gps på styret av dine "to hjul" vil ikke være et problem lenger midland introduserer en ny komplett linje av vanntette holdere for å beskytte enhetene dine - dine reisekamerater! - mot regn, gjørme og støv.
enten du har en gps eller en smarttelefon det spiller ingen rolle: midland steder til din disposisjon 9 forskjellige modeller alle disse modellene leveres med et vanntett holder og to forskjellige festesystemer for rørformet og ikke rørformede styret inkludert i midland kjøp på nett hent i butikk norge e bare universal festesystemer på markedet!
innehaverne er laget av solid materiale og den brede skjermen er berøringsskjermen for å tillate bruk av enhetene i løpet av dine ridings og i all slags vær!
sin installasjon på styret er svært enkelt takket være den medfølgende justerbar brakett thatcan roteres 360 °, slik at skjermen er alltid til visuell vinkel.
funksjoner:
iphone5
myk veske
vanntett
pakken inneholder:
vannavvisende holder, 2 festesystemer: ett for rørformet styre og en for ikke rørformet styret
kjøp nå din midland soft case for iphone5 for bare . laget av midland soft case for iphone5 er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. hos midland en super god mottakelse norge kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt motorsykkel produkter. se hele vårt utvalg av gps og navigatorer tilbehør i vår elektronikk avdeling.
midland - elektronikk - gps og navigatorer tilbehør