Hjem >>  Midland >>  Elektronikk >>  Gps og navigatorer tilbehør >>  Midland soft case for gps 6` og navigatorer tilbehør elektronikk
Midland soft case for gps 6` og navigatorer tilbehør elektronikk [TIFwLedi-343]Midland soft case for gps 6` og navigatorer tilbehør elektronikk
Move your mouse over image or click to enlarge
Midland soft case for gps 6` og navigatorer tilbehør elektronikk
NOK383.11  NOK114.93Du får 70% avslag
  • Modell: TIFwLedi-343
  • 1000 stk. på lager
  • Midland soft case for iphone5 gps og navigatorer tilbehør elektronikk
  • Midland case mk hc iphone 6 plus gps og navigatorer tilbehør elektronikk
  • Midland soft case for iphone4 gps og navigatorer tilbehør elektronikk
  • Midland soft case for gps 6` og navigatorer tilbehør elektronikk
  • Midland soft case for smartphones gps og navigatorer tilbehør elektronikk
Midland soft case for gps 6` og navigatorer tilbehør elektronikk_checkout
midland soft case for gps 6` elektronikk gps og navigatorer tilbehør
fra i dag å fikse din smarttelefon eller gps på styret av dine "to hjul" vil ikke være et problem lenger midland introduserer en ny komplett linje av vanntette holdere for å beskytte enhetene dine - dine reisekamerater! - mot regn, gjørme og støv.
enten du har en gps eller en smarttelefon det spiller ingen rolle: midland steder til din disposisjon 9 forskjellige modeller alle disse modellene leveres ed en vanntett holder og to forskjellige festesystemer for rørformet og ikke rørformede styret inkludert i midland garanti norge e bare universal festesystemer på markedet!
innehaverne er laget av solid materiale og den brede skjermen er berøringsskjermen for å tillate bruk av enhetene i løpet av dine ridings og i all slags vær!
sin installasjon på styret er svært enkelt takket være den medfølgende justerbar brakett thatcan roteres 360 °, slik at skjermen er alltid til visuell vinkel.
funksjoner:
gps 6 "
myk veske
vanntett
innvendige mål: 170x104x40 mm
pakken inneholder:
vannavvisende holder, 2 festesystemer: ett for rørformet styre og en for ikke rørformet styret
midland soft case for gps 6` er et produkt som samsvarer til den gps og navigatorer tilbehør kategorien innen elektronikk utvalget på din motorsykkel butikken, midland enestående oslo . vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av midland norge online oslo . hva er fordelene med midland soft case for gps 6`? dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for motorsykkel.
midland - elektronikk - gps og navigatorer tilbehør